CsarnokProjekt.hu

  • +36 20 338 8000
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szolgáltatások

Csarnoképületek (sportlétesítmények, telephelyek, üzemek) acél vagy vasbeton vázszerkezetének, könnyűszerkezetű tetőfedésének és homlokzatburkolatának szerelését, illetve a beruházáshoz tartozó egyéb szak- és szerelőipari munkarészeket (kőműves, gépész, villamos, út-térburkolat) végezzük fővállalkozóként.

A többlet kiadások elkerülése végett segítséget nyújtunk a tervezett csarnok műszaki tartalmának átgondolásához. Figyelembe vesszük a kivitelezés célját, középpontba helyezzük a megrendelő érdekeit, támogatjuk a létesítmény használatának mielőbbi megkezdését, elősegítve a projekt rentabilitását.

Tervezés

Az első lépés az ötlet megszületése után a jó tervezéssel kezdődik, biztosítja a költséghatékony és gyors kivitelezést. A kivitelezésben eltöltött több évtizedes tapasztalatunk segít abban, hogy a tervezőasztalon már a megvalósulás fázisában lássuk magunk előtt a munkafolyamatot. A jól megtervezett projekt csökkenti a kivitelezés költségét, idejét. A tervezés folyamán figyelembe vesszük a csarnok célját és funkcióját (gyártó csarnok, logisztikai csarnok, sportcsarnok, élelmiszeripari csarnok, mezőgazdasági termény- vagy géptároló csarnok stb.). Az elérendő cél érdekében választjuk meg a felhasználásra kerülő anyagokat, figyelembe véve a helyi előírásokat, együttműködve a helyi hatóságokkal, ezzel is megkönnyítve és támogatva a megrendelői elképzeléseket. 

elotteutana3


Új csarnokprojekt építése, zöldmezős beruházás

Egy új csarnokprojekt kivitelezése teljeskörű, komplex megoldásokat követel. Nem csak a csarnok megépítésére koncentrálunk, hanem a projekt teljes egészére. A cégcsoport több évtizedes tapasztalata, a Zib komplex Kft. több mint tíz éves múltja, és az ez idő alatt kivitelezett projektek, szakembereink tudása lehetőséget biztosít, hogy a megrendelőink partnerei lehessünk és együtt vigyük sikerre a projektet.

Akár a tervezési időszakban, akár a kivitelezési időszakban csatlakozunk a csarnokprojektbe, a Megrendelő érdekeit szem előtt tartva végezzük munkánkat, hogy mielőbb profittermelő életciklusba lépjen a fejlesztés. Ehhez a kivitelezés szervezése mellett elengedhetetlen a tapasztalt és előrelátó projektmenedzsment, valamint a precíz adminisztráció. Saját eszközeink és jól képzett csapatunk stabil alapot biztosít a kivitelezés szervezésében, hosszútávú alvállalkozói partnerkapcsolataink pedig garantálják a szakági munkák sikerét. 

elotteutana2


Meglévő csarnok felújítása

Legyen szó a csarnok esztétikai felújításáról, vagy az elöregedett építő elemek cseréjéről, esetleg a meglévő csarnok funkcióváltásból eredő átalakításáról, a Zib komplex Kft.  megoldást kínál.

A meglévő csarnok felújítása, átalakítása a legnagyobb kihívás. Úgy kell elérni a kívánt célt, hogy a mindennapos munkavégzést legkevésbé befolyásoljuk és a munkavédelem biztosításáról is gondoskodjunk. Ez nem okozhat problémát, a telephelyen a munkavégzés folytonosságát jól képzett és tapasztalt projektvezetőink precíz szervezésében garantáljuk, a meglévő épület fejlődésével párhuzamosan.

A felújított csarnok a kivitelezés kihívásai után nem csak a cég előmenetelét bizonyítják az épített környezet fejlődésen keresztül, de a munkavállalói elégedettséget is növelik a megújított, biztonságos körülmények.

elotteutana1


Kereskedelem

A csarnokprojektek kivitelezése megoldhatatlan a megfelelő építőanyag ellátottság nélkül. Ezért a Zib komplex Kft. meghatározó építőanyagokkal saját kereskedelmi tevékenysége keretében látja el projektjeit és kínálja eladásra.

Kínálatunkban csak első osztályú termékek találhatóak, melyek kiváló minőségűek, hosszútávú élettartammal és esztétikus, modern formavilággal rendelkeznek.

Professzionális beszállítókkal és nagy múltú gyártókkal állunk kapcsolatban. Szortimentünkben megtalálható a trapézlemezek és szendvicspanelek széles választéka, ipari kapuk, rámpakiegyenlítők, dokkolók, felülvilágító fénycsatornák, kültéri- es beltéri nyílászárók, valamint speciális, gyártó tevékenységek támogatására szolgáló gépek es berendezések. 

kereskdelem

Tervezés

TERVEZÉS

Teljeskörű projektmenedzsment

Bővebben
Tervezés

KIVITELEZÉS

Több mint 20 év tapasztalat

Bővebben
Kereskedelem

KERESKEDELEM

Költséghatékony műszaki megoldások

Bővebben

Megvalósult Csarnok Projektek


Bízza szakembereinkre az Ön csarnok projektjét! Segítségére leszünk a tervezéstől a kivitelezésig.

Csarnok Kalkulátor→ Számítsa ki az Ön csarnok projektjének árát online kalkulátorunkkal!

Image

Csak néhány kattintás és máris küldjük előzetes ajánlatunkat!

Ha nagyvonalakban tudja már, milyen fő paraméterei vannak az Ön csarnokának, kalkulátorunkkal azonnal megkaphatja előzetes ajánlatunkat emailben.

csarnokprojekt logo ff

ZIB Komplex Kft.

 Székhely: 7811 Csarnóta, Fő u. 49-2.

 Telephely: 2370 Dabas, Külterület hrsz. 0926/3.

 +36 20 338 8000

 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Social media