Csarnokprojekt

Csarnoképületek (sportlétesítmények, telephelyek, üzemek) acél vagy vasbeton vázszerkezetének, könnyűszerkezetű tetőfedésének és homlokzatburkolatának szerelését, illetve a beruházáshoz tartozó egyéb szak- és szerelőipari munkarészeket (kőműves, gépész, villamos, út-térburkolat) végezzük fővállalkozóként.

A többlet kiadások elkerülése végett segítséget nyújtunk a tervezett csarnok műszaki tartalmának átgondolásához. Figyelembe vesszük a kivitelezés célját, középpontba helyezzük a megrendelő érdekeit, támogatjuk a létesítmény használatának mielőbbi megkezdését, elősegítve a projekt rentabilitását.

Tervezés

Az első lépés az ötlet megszületése után a jó tervezéssel kezdődik, biztosítja a költséghatékony és gyors kivitelezést. A kivitelezésben eltöltött több évtizedes tapasztalatunk segít abban, hogy a tervezőasztalon már a megvalósulás fázisában lássuk magunk előtt a munkafolyamatot. A jól megtervezett projekt csökkenti a kivitelezés költségét, idejét. A tervezés folyamán figyelembe vesszük a csarnok célját és funkcióját (gyártó csarnok, logisztikai csarnok, sportcsarnok, élelmiszeripari csarnok, mezőgazdasági termény- vagy géptároló csarnok stb.). Az elérendő cél érdekében választjuk meg a felhasználásra kerülő anyagokat, figyelembe véve a helyi előírásokat, együttműködve a helyi hatóságokkal, ezzel is megkönnyítve és támogatva a megrendelői elképzeléseket.


Új csarnokprojekt építése, zöldmezős beruházás

Egy új csarnokprojekt kivitelezése teljeskörű, komplex megoldásokat követel. Nem csak a csarnok megépítésére koncentrálunk, hanem a projekt teljes egészére. A cégcsoport több évtizedes tapasztalata, a Zib komplex Kft. több mint tíz éves múltja, és az ez idő alatt kivitelezett projektek, szakembereink tudása lehetőséget biztosít, hogy a megrendelőink partnerei lehessünk és együtt vigyük sikerre a projektet.

Akár a tervezési időszakban, akár a kivitelezési időszakban csatlakozunk a csarnokprojektbe, a Megrendelő érdekeit szem előtt tartva végezzük munkánkat, hogy mielőbb profittermelő életciklusba lépjen a fejlesztés. Ehhez a kivitelezés szervezése mellett elengedhetetlen a tapasztalt és előrelátó projektmenedzsment, valamint a precíz adminisztráció. Saját eszközeink és jól képzett csapatunk stabil alapot biztosít a kivitelezés szervezésében, hosszútávú alvállalkozói partnerkapcsolataink pedig garantálják a szakági munkák sikerét.


Meglévő csarnok felújítása

Legyen szó a csarnok esztétikai felújításáról, vagy az elöregedett építő elemek cseréjéről, esetleg a meglévő csarnok funkcióváltásból eredő átalakításáról, a Zib komplex Kft.  megoldást kínál.

A meglévő csarnok felújítása, átalakítása a legnagyobb kihívás. Úgy kell elérni a kívánt célt, hogy a mindennapos munkavégzést legkevésbé befolyásoljuk és a munkavédelem biztosításáról is gondoskodjunk. Ez nem okozhat problémát, a telephelyen a munkavégzés folytonosságát jól képzett és tapasztalt projektvezetőink precíz szervezésében garantáljuk, a meglévő épület fejlődésével párhuzamosan.

A felújított csarnok a kivitelezés kihívásai után nem csak a cég előmenetelét bizonyítják az épített környezet fejlődésen keresztül, de a munkavállalói elégedettséget is növelik a megújított, biztonságos körülmények.


Kereskedelem

A csarnokprojektek kivitelezése megoldhatatlan a megfelelő építőanyag ellátottság nélkül. Ezért a Zib komplex Kft. meghatározó építőanyagokkal saját kereskedelmi tevékenysége keretében látja el projektjeit és kínálja eladásra.

Kínálatunkban csak első osztályú termékek találhatóak, melyek kiváló minőségűek, hosszútávú élettartammal és esztétikus, modern formavilággal rendelkeznek.

Professzionális beszállítókkal és nagy múltú gyártókkal állunk kapcsolatban. Szortimentünkben megtalálható a trapézlemezek és szendvicspanelek széles választéka, ipari kapuk, rámpakiegyenlítők, dokkolók, felülvilágító fénycsatornák, kültéri- es beltéri nyílászárók, valamint speciális, gyártó tevékenységek támogatására szolgáló gépek es berendezések.